gratis montage-stickers voor zandstraalfolie op ramen, deuren en wanden - Zandstraalfolie makkelijk zelf plaatsen op ramen en glazen deuren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Gratis montage-stickers voor zandstraalfolie op ramen, glazen deuren & wanden
Het gebruik van montage-stickers bij het plaatsen van zandstraalfolie is een handige werkwijze bedacht door GlassDecor.be, om tijdens het montagewerk de zandstraalfolie op eenvoudige wijze mooi te positioneren op het glas.

We delen deze werkwijze graag met u en bezorgen gratis montage-stickers bij uw bestelling, zodat het plaatsen van zandstraalfolie op ramen, glazen deuren en wanden extra makkelijk wordt.

De werkwijze gaat als volgt:

 • vooraf: we raden aan om steeds tenminste 1 cm van de glasranden onbekleefd te laten. Dat werkt niet alleen handiger om de zandstraalfolie te plaatsen, het geeft ook een verzorgd uitzicht en duurzaam resultaat. Want vooral wat ramen betreft: siliconenranden of dichtingsrubbers zijn nooit echt helemaal 'recht', waardoor het onbegonnen werk is om de zandstraalfolie er overal precies tegenaan te laten sluiten.

 • bereken daarom de afmetingen van uw zandstraalfolie(s) zodanig dat u 1 cm vrijlaat aan alle zijden. Uiteraard kan u ook meer ruimte vrijlaten, u bent immers vrij om te bepalen tot op welke hoogte u het glas wil dichtkleven. Via deze tips komt u meteen te weten hoe u best tewerk gaat.

 • bij uw bestelling leveren we gratis montage-stickers die exact 1 cm breed zijn. Plaats deze stickers vooraf langs de zijranden van het glas. Als u daarna de zandstraalfolie aanbrengt op het glas, zorgen de stickers ervoor dat u automatisch overal precies 1 cm van de glasranden verwijderd blijft zonder dat u dat moet meten!


  • de stickers hebben een beperkte kleefkracht, waardoor u ze na het plaatsen van de zandstraalfolie vlot kunnen verwijderen zonder lijmrijsten


  Bereken online prijs voor zandstraalfolie op ramen, glazen deur, glaswand, enz...
   (u hoeft zich hiervoor niet te registreren of 'in te loggen')
   
  © 2011-2020 GlassDecor.be
  Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu