voordelen van zandstraalfolie in plaats van gezandstraald glas - Zandstraalfolie makkelijk zelf plaatsen op ramen en glazen deuren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Voordelen van zandstraalfolie in plaats van gezandstraald glas:
  • zandstraalfolie is veel makkelijker in onderhoud dan gezandstraald glas. Onze folie is immers volledig glad waardoor u deze eenvoudig kan reinigen, net op dezelfde wijze zoals u effen glas schoon maakt. Bij echt gezandstraald glas is dit minder evident: dat glas zit namelijk helemaal vol met minuscuul kleine 'putjes'. En natuurlijk is dat eigen aan de techniek van het zandstralen, maar het zorgt er wel voor dat vuildeeltjes en vet zich kunnen vasthechten op het gezandstraald glas.
  • zandstraalfolie kost veel minder dan het laten zandstralen van glas. En zeker als u de zandstraalfolie zelf plaatst.
  • zandstraalfolie hoeft wat uitstraling betreft niet onder te doen voor gezandstraald glas. Velen vinden zandstraalfolie zelfs mooier dan gezandstraald glas. Niet in het minst omdat zandstraalfolie langer een jong en fris uitzicht behoudt dan gezandstraald glas.
  • wenst u echt gezandstraald glas, dan dient u dat vooraf te bestellen bij uw glazenmaker vóór betreffende ramen of glazen deuren/wanden bij u thuis of in uw kantoor geplaatst worden. Zandstraalfolie echter biedt de mogelijkheid om het op eenvoudige wijze aan te brengen op reeds bestaande glaspartijen.
  • zandstraalfolie is verwijderbaar, gezandstraald glas is permanent.


Bereken online prijs voor zandstraalfolie op maat gesneden
(u hoeft zich niet te registreren of 'in te loggen')

terug naar 'zandstraalfolie'              home-pagina
 
© 2011-2020 GlassDecor.be
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu