vraag: hoe prijs berekenen / hoe bestellen? - Zandstraalfolie makkelijk zelf plaatsen op ramen en glazen deuren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Hoe prijs berekenen / hoe bestellen?

Via de menu-knop bereken prijs & bestel kan u vrijblijvend prijs berekenen voor zandstraalfolie(s) in vorm, afmeting en aantal volgens uw keuze. Zo kent u steeds de exacte totaalprijs vooraf, inclusief verzendkost (u kan ook kiezen voor afhaling, dus zonder verzendkostkost). Nadien kan u eenvoudig doorklikken om de goederen te bestellen.

Belangrijk: we snijden uw zandstraalfolie(s) volledig op maat. Maak hiervan 100% gebruik en zorg dus dat de zandstraalfolie die u bestelt ook precies past op het glas, zonder dat u nog manueel moet bijknippen of zelf op maat snijden. Zie opmetings-tips.

Prijs berekenen voor meerdere stukken zandstraalfolie: bereken niet de prijs voor elk stuk afzonderlijk, maar geef eerst alle gewenste stukken zandstraalfolie in en klik pas daarna op <bereken totaalprijs>. Zo bekomt u de meest optimale prijsopgave.

Tip: het werkt handiger (beter overzichtelijk) indien u een prijsberekening maakt met uw pc, laptop of tablet in plaats van met het kleine beeldscherm van een smartphone.

Terug naar vragen   |   naar home

 
© 2011-2020 GlassDecor.be
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu