zandstraalfolie op douche-deur / douche-wand - Zandstraalfolie makkelijk zelf plaatsen op ramen en glazen deuren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Zandstraalfolie op douchedeur / douchewand bij u thuis
Onze zandstraalfolie is zeer geschikt om privacy te bezorgen als u onder de douche staat. Natuurlijk kan u het glas van uw douche volledig dichtkleven met zandstraalfolie, maar let wel dat dit mogelijk een opgesloten gevoel kan geven in de doucheruimte.

Overweeg daarom volgende mogelijkheden om zandstraalfolie te plaatsen:

1. Zandstraalfolie tot op schouderhoogte. Dit zorgt voor voldoende privacy en tegelijk behoudt u uitkijk naar buiten.2. Zandstraalfolie vanaf kniehoogte tot op schouderhoogte. Eveneens voldoende privacy, met nog iets meer 'vrije ruimte'.3. Meerdere stroken zandstraalfolie, met telkens een tussenruimte van 10 mm. In onderstaand voorbeeld is het belangrijkste deel van het glas bekleefd met zandstraalfolie, u kan dezelfde werkwijze ook gebruiken om het glas volledig te bekleven met zandstraalfolie.
Belangrijk:
. plaats de zandstraalfolie bij voorkeur aan de buitenzijde van het glas. Aan de binnenzijde kan ook -onze zandstraalfolie is daarvoor geschikt- maar zal dan uiteraard een kortere levensduur hebben (vermoedelijk eerder 3 tot 5 jaar i.p.v. 10 jaar)
. raadpleeg onze opmetingstips, zodat de zandstraalfolie die u bestelt ook precies past (en u de folie dus niet manueel moet bijknippen/snijden)

(u hoeft zich niet te registreren of 'in te loggen')


    terug naar 'zandstraalfolie'             home-pagina
     
    © 2011-2021 GlassDecor.be
    Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu