zandstraalfolie op ramen zelf plaatsen - Zandstraalfolie makkelijk zelf plaatsen op ramen en glazen deuren

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Zandstraalfolie op ramen zelf plaatsen
We leveren zandstraalfolie volledig op maat gesneden volgens het glas van uw raam. Daardoor moet u niet met een rol of een standaard vel zandstraalfolie aan de slag. Alles past meteen zonder dat u de zandstraalfolie met de hand moet bijsnijden of bijknippen.

  • als basis is het uiteraard belangrijk dat u het glas van uw raam nauwkeurig opmeet en daarna een juiste berekening maakt van de afmetingen van de zandstraalfolie die u bestelt, zodat bij het plaatsen van de folie alles precies past. Hoe u dat best doet, komt u meteen te weten via deze tips.

  • bij uw bestelling bezorgen we ook gratis montage-stickers die het zelf plaatsen van zandstraalfolie op ramen extra makkelijk maken!

  • onze handleiding toont u hoe u op eenvoudige wijze zandstraalfolie op ramen kan plaatsen met een mooi en duurzaam eindresultaat

  • voor u de zandstraalfolie aanbrengt: maak het glas eerst goed schoon en vetvrij. Reinig ook de raamkader en de siliconen of dichtingsrubbers langsheen de glasranden, zodat er geen stof of vuildeeltjes kunnen terecht komen in de folie tijdens uw montagewerkBereken online prijs voor zandstraalfolie op ramen
  (u hoeft zich hiervoor niet te registreren of 'in te loggen')
 
© 2011-2020 GlassDecor.be
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu